Werkgevers

Uw vacatures efficiënt invullen zonder stapels sollicitatiebrieven? Dat kan! Het VacatureCafé Limburg biedt u de mogelijkheid om snel en goedkoop gemotiveerde medewerkers te vinden.

Op diverse locaties in Limburg organiseert het VacatureCafé bijeenkomsten om werkgevers en werkzoekenden in een laagdrempelige setting met elkaar in contact te laten komen. Het enige wat u hoeft te doen is in een gesprek de persoon achter het cv leren kennen om te kijken of er een klik is. Op deze manier kunt u in een paar uur doeltreffend te werk gaan. Na afloop stuurt het VacatureCafé Limburg u de cv’s toe van de kandidaten waarmee u een klik hebt. U kunt dan zelf het verdere selectieproces voortzetten.

Wilt u deelnemen? Kijk bij agenda voor de data en locaties van de VacatureCafés.

Het VacatureCafé Limburg (VCL) is een Not4Profit initiatief van MKB-Limburg en Start Foundation. De VacatureCafés worden op vrijwillige basis gerund door een groep werkzoekenden in samenwerking met de aanwezige werkgevers. De eerste edities van VCL zijn meer dan geslaagd gebleken! Wilt u ook snel succes? Meld uw vacatures bij ons: info@vacaturecafelimburg.nl

Onze dienstverlening is in principe kosteloos. Wel vragen we een bijdrage van € 150 om extra kosten (zoals huur van de locaties en materiaal) te dekken.

afbeeldingen mix

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s