Werkzoekenden

Werkzoekenden zijn van harte welkom bij VacatureCafé Limburg . De entree is gratis. Aanmelden is niet nodig. Zorg er wel voor dat je je eigen e-portfolio hebt gemaakt. Dat is jouw digitale cv. Klik hier om naar e-portfolio te gaan en vraag een inlogcode aan. Meer weten over e-portfolio? klik hier.

Persoon achter het cv
In het gesprek zal een werkgever jou als persoon leren kennen. En dat is nou juist ook de bedoeling van het VacatureCafé: een gesprek zonder cv’s om te kijken of je bij een organisatie past en of je vaardigheden aansluiten bij de beschikbare functie. Het gaat er dus niet om of je een zelfde functie al eerder hebt vervuld. Pas als er een klik is tussen beide partijen ontvangt de werkgever een link naar jouw e-portfolio.

Snel en makkelijk
Het enige wat je dus hoeft te doen, is jezelf van je beste kant laten zien. Vinden zowel jij als de werkgever dat er een klik is, dan zal de werkgever binnen een aantal weken contact met je opnemen voor een vervolggesprek. Zo makkelijk kan het zijn.

Klik hier voor de data en locaties van VacatureCafé Limburg .

Kans op nieuwe baan vergroten?
Wil je jouw kansen op een nieuwe baan nog verder vergroten? Sluit je dan aan bij het team vrijwilligers dat het VacatureCafé organiseert. Op deze manier kun je tijdens de voorbereidingen jouw vaardigheden inzetten of zelfs uitbreiden. Daarnaast heb jij als eerste contact met de werkgevers. Ben je enthousiast, meld je dan aan bij info@vacaturecafelimburg.nl

afbeeldingen mix2

 

2 gedachten over “Werkzoekenden”

  1. Geachte dame/heer,

    Hoe laat vindt het vacaturecafé van 7 maart a.s. in Venlo plaats?

    Hoogachtend,

    Johan v.d. Mortel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s