Het VacatureCafé Limburg gaat vanaf 19 september van start met twee nieuwe initiatieven. De try-outs voor deze initiatieven zijn in het voorjaar geweest en de concepten zullen na de zomerperiode een vervolg krijgen.
Het VacatureCafé in de ‘oude stijl’ komt hiermee te vervallen. Dit betekent dat de grootschalige aanpak (een groot aanbod van vacatures uit uiteenlopende branches) komt te vervallen.

Het VacatureCafé krijgt twee opvolgers
1. VacatureCafé Andersom
2. VCL 4 you

VacatureCafé Andersom
Bij het VacatureCafé Andersom worden geen vacatures gepubliceerd aan werkzoekenden, maar worden mkb-ondernemers op een andere manier ondersteund in de zoektocht naar geschikt personeel. Zij ontvangen namelijk voorafgaand aan het VacatureCafé al een samenvatting van de profielen van geselecteerde kandidaten. Werkgevers kunnen met deze profielen inschatten of de kandidaat passend is voor de vacature en met welke kandidaat zij tijdens het VacatureCafé Andersom in gesprek willen gaan.

Voor de deelnemende kandidaten geldt dat zij vooraf hun profielen aan de werkgroep doorsturen zodat de werkgroep met deze profielen de werkgevers kan benaderen. Opgeven voor het VacatureCafé Andersom is nog niet mogelijk. Het selecteren van de profielen gebeurt samen met onze partners bij dit project.

VCL 4 you
Het VCL 4 you biedt meerdere werkgevers, maar ook opleidingsinstanties de gelegenheid om hun opleidingstrajecten te presenteren aan geïnteresseerde kandidaten. Voorafgaand aan ieder VCL 4 you worden de bedrijven en opleidingsinstanties bekend gemaakt en kan iedere kandidaat zich inschrijven voor een of meerdere bedrijfspresentaties.

Het eerstvolgende VCL 4 you is op:

dinsdag 19 september
16.00-18.00 uur
Golden Tulip Hotel Weert

Aanmelden voor werkgevers
Bent u werkgever en biedt u ook een opleidingstraject aan? Wilt u in contact komen met gemotiveerde kandidaten? Meld u dan aan via info@vacaturecafelimburg.nl

Aanmelden voor werkzoekenden
Onder het kopje nieuws vind je voor welke presentaties je kunt aanmelden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vacaturecafelimburg.nl