Wilt u nog deelnemen aan het VacatureCafé op dinsdag 27 juni a.s.? Meldt u dan uiterlijk zondag 25 juni bij ons aan. Voor leden van MKB-Limburg is deelname aan het evenement geheel kosteloos. Bovendien verloten wij onder de deelnemende werkgevers twee kaarten voor de derby Roda JC-VVV Venlo op zaterdag 16 december 2017 in de businesslounge van het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Aanmelden
Voor dit grootschalige evenement hebben VacatureCafé Limburg, het UWV en het WergeversServicepunt Zuid-Limburg hun handen ineen geslagen zodat u nog voor de zomer van 2017 uw vacatures kunt invullen.Tijdens het VacatureCafé spreekt u in een paar uur tijd veel geïnteresseerde en gemotiveerde kandidaten. U weet zo al direct met wie u een eerste klik heeft en het selectieproces wilt voortzetten.

Wilt u zich aanmelden? Download dan het Deelnameformulier Kerkrade 2017 + algemene voorwaarden en het Competentiekeuze VCL 2017 en vul beide formulieren in. Per vacature vult u 1 competentieformulier in. Stuurt u alle formulieren uiterlijk zondag 25 juni info@vacaturecafelimburg.nl ! U krijgt maandag 26 juni van ons een bevestiging van deelname met een routebeschrijving.

Graag tot ziens op dinsdag 27 juni!