E-portfolio

Ben je van plan een VacatureCafé te bezoeken? Maak dan een e-portfolio aan. Dit e-portfolio is een digitaal cv dat je voor al je sollicitatiedoeleinden kunt gebruiken. Jij kiest welke informatie je deelt met de werkgever, door een publieke presentatie te maken van je profiel. Is er een tijdens het VacatureCafé een klikgesprek geweest? Dan sturen wij na afloop van het VacatureCafé de link naar jouw e-portfolio door naar de werkgever.

Als werkgevers buiten het VacatureCafé vragen om personeel, geven zij bij ons aan waar een geschikte kandidaat aan moet voldoen en welke competenties hij moet hebben. Jij kan zomaar de geschikte kandidaat zijn, dus zorg dat je profiel up-to-date is, dan kunnen wij je ook matchen bij werkgevers die niet aanwezig zijn op het VacatureCafé.

Lukt het je niet om je e-portfolio op tijd af te krijgen? Neem dan ook een papieren cv mee en lever dit na afloop in bij de afmeldbalie. Vergeet dan niet je e-portfolio af te maken, zodat we je gegevens ook aan andere werkgevers kunnen matchen. Ook kun je dan meteen in de vacaturepool kijken of er een geschikte vacature voor je bij zit! Meer info? info@vacaturecafelimburg.nl