Een van de vele succesverhalen van het VacatureCafé Limburg (VCL) is in beeld gebracht in samenwerking met Gemeente Roermond. Het filmpje is door VCL op woensdag 1 maart persoonlijk overhandigd aan Wethouder Ijff.

Het filmpje laat zien waarom het VCL zo interessant is voor de verschillende partijen. Het VCL brengt werkgevers en werkzoekenden namelijk op een andere manier met elkaar in contact. Tijdens het VCL gaan zij op een laagdrempelige en informele manier het gesprek aan. Zonder sollicitatiebrieven, zonder cv. Is er een wederzijdse klik? Dan wordt het CV later alsnog bekeken en volgen er eventueel vervolggesprekken.

Bekijk hier één van de succesverhalen op ons youtubekanaal

De edities van VCL waren meer dan geslaagd! Tussen de 10 en 20 werkgevers bieden elke keer een wisselend aantal banen aan op alle opleidingsniveaus, in diverse branches, voor zowel de starter als de meer ervaren personen.

Er zijn voor dit jaar nog een aantal vacaturecafés gepland op verschillende plaatsen in Limburg. Heb je een vacature openstaan? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op de website en volg ons op Facebook