Tags

, , , ,

Op 21 april 2016 vindt het VacatureCafé Limburg in Venlo plaats. De perfecte gelegenheid voor werkgevers en werkzoekenden om direct kennis te maken!

Van 16.00 -18.00 uur kunnen werkzoekenden binnenlopen bij Domani aan de Dominicanenstraat 15 in Venlo om kennis te maken met werkgevers en ‘klikgesprekken’ te voeren.
Tijdens het VacatureCafé kun je tussen de gesprekken door ook interessante workshops bijwonen. Welke dat precies zijn, daar informeren we je nog over.

Als werkzoekende hoef je je niet aan te melden om het VacatureCafé (inclusief workshops) te bezoeken. Je CV is het toegangsbewijs, vergeet dit dus niet mee te nemen.

Nieuwsgierig naar de vacatures? We lichten alvast een tipje van de sluier op:
Zo zoekt één van de aanwezige werkgevers een assistent Accountant. En een andere werkgever is op zoek naar meerdere verkeersregelaars. Er worden ook medewerkers housekeeping gezocht of een medewerker voor in een (groot) zwembad. En wat denk je van een trainer? Of diverse chauffeurs (agrarisch, binnenland, zand & grind, etc.)?

Bent u een ondernemer met een openstaande vacature? Door deelname aan het VacatureCafé Limburg in Venlo kunt u uw vacature(s) snel en eenvoudig invullen. Meer informatie en aanmelding via info@vacaturecafelimburg.nl

Graag tot ziens op 21 april!