Tags

, , ,

Op 21 oktober 2015 vindt het VacatureCafé Limburg in Roermond plaats.

De perfecte gelegenheid voor werkgevers en werkzoekenden om direct kennis te maken!

Van 16.30 -18.30 uur kunnen werkzoekenden binnen lopen aan de Louis Eijssenweg 3 in Herten (voormalig REO kantorencentrum) om kennis te maken met werkgevers en ‘ klikgesprekken’ te voeren.

Tijdens het VacatureCafé in Roermond op 21 oktober kun je tussen de gesprekken door ook interessante workshops bijwonen:

  • Marielle Veerbeek geeft de workshop “Dress for Succes”: you only have 1 chance to make the 1st impression… laat die eerste indruk zo positief mogelijk zijn! Een geslaagde sollicitatie maak of breek je met de juiste outfit en houding die past bij je persoon. Enkele adviezen en tips worden aangereikt in deze workshop.
  • Anniek Lettinga van Vitalitas komt vertellen hoe je als werknemer vitaal aan het werk blijft.
  • En hoe goed zijn werkzoekenden en werknemers op de hoogte van hun rechten? Advocaat Dewi Worotikan vertelt over arbeidsrecht voor werknemers.
  • Tot slot is er de Sollicitatiesimulator van Wilfred Arts en Kirsten de Roo. Bezoekers van het VacatureCafé kunnen met deze HR-professionals een sollicitatiegesprek oefenen en direct feedback hierover krijgen.

Hier alvast een kleine greep uit de vacatures:
Magazijnmedewerkers, kwaliteitscontroleurs, logistieke functies, administratieve functies, zelfstandige kok, zelfstandige adviseurs, bevoegde verkeersregelaars, assistent accountant, chauffeurs, particuliere onderzoeker.

Werkzoekenden hoeven zich niet aan te melden om het Vacaturecafé (inclusief workshops) te bezoeken. Je CV is het toegangsbewijs, vergeet dit dus niet mee te nemen.

Bent u een ondernemer met een openstaande vacature?
Meld u dan via roermond@vacaturecafelimburg.nl

Route en parkeren

Adres: Louis Eijssenweg 3, 6049 CD Herten

U kunt parkeren op het terrein van Solvay. Volg hiervoor de borden ‘Parkeren VacatureCafé’ vanaf de rotonde bij de Schepersweg. Verkeersregelaars van de Landelijke Verkeersdienst wijzen u de weg naar een parkeerplaats en vervolgens naar de looproute naar het gebouw.