Tags

, , ,

Op 15 oktober 2015 vindt het VacatureCafé Limburg in Weert plaats.

De perfecte gelegenheid voor werkgevers en werkzoekenden om direct kennis te maken!

Tussen 15:30 en 17:30 uur kunnen werkzoekenden binnen lopen in het bedrijfspand van Roto Smeets (Molenveldstraat 90, 6001 HL) in Weert om kennis te maken met werkgevers en ‘klikgesprekken’ te voeren.

Werkzoekenden kunnen interessante workshops bijwonen:

“Your life, your choise” door Marlie op ’t Root
“Werken over de grens” door Michiel Malewicz
“Excel” door Jos van Moorsel.
“Dress for succes” (oftewel; Hoe kleed je je passend voor een sollicitatie- of acquisitiegesprek) door Bertine Oudesluis en Marianne Kessels

Laat tevens een CV-check uitvoeren door de aanwezige uitzendbureaus!

Beschikbare vacatures, variërend in opleidingsniveau, zijn bijvoorbeeld:
Monteur Bedrijfswagens, E-commerce specialist, Allround monteur, Technisch Manager support (full time+), Inpakmedewerker, Monteur openbare verlichting, Constructeur/ tekenaar, Commercieel binnendienst medewerker, Glazenwasser, Zelfstandig werkend Meubelmaker / Interieurbouwer, Verpleegkundige Verpleeg- en verzorgingstehuizen, Verzorgende-IG t.b.v. verpleeg- en verzorgingshuizen en ga zo maar door.

Werkzoekenden hoeven zich niet aan te melden om het Vacaturecafé (inclusief workshops) te bezoeken. Je CV is het toegangsbewijs, vergeet dit dus niet mee te nemen.

Bent u een ondernemer met een openstaande vacature? Neem dan deel aan het VacatureCafé Limburg in Weert en meld u aan via weert@vacaturecafelimburg.nl